*Mire a szobába értem,nagyjából megszáradtam,de ahol még vizes voltam,áttöröltem magam.A szekrényemből kivettem az utolsó tiszta hálóingem.*
"Nem ártana mosnia itt a főnökasszonynak..."
*Bekapcsoltam a sólámpám.A naplómba most nem volt erőm írni.*
"Majd máskor..." *Behuppantam az ágyba,magamra húztam a takarót és igyekeztem elaludni és most is mint minden este azért rimánkodtam,hogy ne legyen az az álom.*
"A saját szüleim száműznek ebbe a porfészekbe...majd a nővérem is elűz...nesze neked családi összetartás!"
*Majd elnyomott az álom.*
*A saját verejtékemben úsztam.A hálóing egészen a testemhez tapadt.Sűrűn szedtem a levegőt,a szám is kiszáradt.Nyeltem egyet,és igyekeztem normálisra venni szívem ritmusát.Kellett hozzá legalább két perc,de összejött.*
"Már megint az az átkozott álom..."
*A plafont bámultam és nem mertem tovább aludni.Az óra hajnali négyet mutatott.Mit csinál aki nem alszik?Filozofál...*
"Valahogy találkoznom kell még a Godriccal,nem stimmel nekem az a fazon,nagyon nem és Carenek elég volt egy idióta Damon személyében...De hogy fogok én ezzel a Godriccal találkozni?Nem lehetek Care seggében állandóan!" *Támadt egy ötletem.* "Hohóóó!Ez jó...nem olyan rossz!"
*Hallottam ahogy a nővérem felkel és készülődni kezd.Majd puffog a fürdőben.*
"Éééééés talált süllyedt!" *kuncogtam magamban*
*Nem keltem ki az ágyból.Ott maradtam.*
"Nem megyek ma suliba és pont!Vigyél koliba ha akarsz,de csakis erőszakkal megyek oda!"
*Hallottam ahogy elhajt a nővérem.Abban a pillanatban kipattantam az ágyból és bekapcsoltam a telefonom.Jött is egy üzenet,Caretől.*
"Remek!Irány a Grill!"
*Már szaladtam is a gardróbhoz.*